چطور می‌توان از سحر و جادو در امان ماند؟ باید و نبایدهای تعامل با کودکان چاق انتشار جزئیات جدید از پرونده دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای معصومه شکوری، ناظر داوری فینال لیگ قهرمانان زنان آسیا ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد نگاهی به زندگی و خدمات مادر علم زنان و مامایی ایران ویدئو | فراخوان ثبت نام بیمه اجتماعی رایگان ویژه مادران صادر شد + لینک ثبت نام سرطان تخمدان؛ یکی از علل شایع مرگ و میر زنان نقش مهم ماما در کاهش مرگ و میر مادران و کودکان ویدئو | گفتگوی آزاد با دختران در خودرو ون پلیس زنان با ورزش در میانسالی می‌توانند سال‌های بدون فعالیت خود را جبران کنند چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟ گذری بر تاریخ مامایی در ایران | قصه قابله روسی در مشهدِ یک قرن پیش ۱۵ هزار زوج مشهدی امسال در طرح «باهم» ثبت‌نام می‌شوند حواشی یک بازی و توهین به زنان کام همه را تلخ کرد | روز سیاه فوتبال سابقه شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه ۴۰ برمی‌گردد شاخصه‌های سبک زندگی مشترک از منظر امام صادق (ع) معرفی کتاب | حسنیه در دربار هارون، شرح مناظرات بانویی از شاگردان امام صادق(ع) بهره‌مندی بانوان زائر و مجاور از کارگاه‌های مشاوره آموزشی قرائت قرآن کریم چه کار کنیم فرزندمان چاق نشود؟
سرخط خبرها
موفقیت ۶۰ درصدی مراکز درمان ناباروری در موضوع تعیین جنسیت

موفقیت ۶۰ درصدی مراکز درمان ناباروری در موضوع تعیین جنسیت

  • کد خبر: ۲۱۰۲۸۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
دکتر آمنه لاهوتی، جراح زنان و فلوشیپ نازایی گفت: تعیین جنسیت دغدغه تعداد زیادی از افرادی است که به مراکز ناباروری مراجعه می‌کنند. آی وی اف با وجود اینکه امکان تعیین جنسیت انتخابی را فراهم می‌کند، برای این کار طراحی نشده و در واقع روشی برای درمان ناباروی محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی ژنتیک جنین‌ها در آزمایشگاه پس از لقاح آزمایشگاهی اسپرم و تخمک به دو دلیل انجام می‌شود:

۱-تعیین سلامت جنین (PGS)

۲-تعیین جنسیت جنین (PGD)

زوج‌هایی که به دلایل مختلف تمایل دارند تا جنسیت جنین خود را انتخاب کنند (هرچند این روش با توصیه پزشک و به دلایل پزشکی نباشد و فقط انتخاب خودشان باشد)، پیشرفت‌های علمی این امکان را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد تا انتخاب جنسیت جنین شان را با دقت ۹۵-۹۸ درصد انجام دهند.

در مواردی که مشکل ژنتیکی‌ای در زوجین وجود داشته باشد برای کاهش شانس انتقال آن ژن معیوب، جنین شناسان یک سلول از هشت سلول جنین سه روزه را بر می‌دارند و برای بررسی‌های بیشتر به آزمایشگاه ژنتیک ارجاع می‌دهند تا جنینی که حامل ژن معیوب هست حذف شود.

از همین روش برای تعیین نوع جنس جنین به دلایل درمانی یا صرفا به درخواست والدین استفاده می‌کنند. اگرچه امکان تعیین جنسیت از سه روزگی جنین تشکیل شده با استفاده از روش آی وی اف وجود دارد، اما نه تنها نتیجه بخش بودن روش آی وی اف برای بارداری در بهترین حالت ٥٠ تا ٦٠درصد است بلکه ممکن است برداشت سلول از جنین برای تعیین جنسیت به سلامت وی آسیب بزند و ۱۰ درصد از شانس موفقیت ان جنین بکاهد.

در چنین شرایطی توصیه می‌شود زوجینی که قصد فرزندآوری دارند برای فرزند اول اقدام به تعیین جنسیت با آی وی اف نکنند تا شانس بالاتری برای بارداری سالم داشته باشند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.